Відео про ставки, басейни, фонтани та інші водні споруди

Всі етапи створення декоративної водойми 6х4 Київ

Переглянувши цей випуск, Ви дізнаєтеся з яких основних етапів полягає будівництво маленького декоративного водоймища, як правильно викопати чашу, до чого потрібно готуватися при викопуванні котловану, як потрібно вибирати декоративний камінь для декору та створення водоспаду. Ви також побачите як здійснюється декор водоймища валунами та галькою, на якій глибині висаджуються водні рослини, через який період можна запускати декоративну рибку.

Читати далі

Маленький декоративний ставок з коропами Буча

У цьому ролику ми показуємо більш-менш детальний огляд того, як створити на Вашій ділянці маленький ставок з декоративними коропами або карасиками.

Читати далі

Велике плавальне штучне озеро 400м2

Перед нами поставили завдання створити велике штучне плавальне озеро, проте при цьому домогтися постійної прозорої і чистої води в ньому потрібно було з мінімальними витратами електроенергії. У цьому водоймищі ми вирішили використовувати тільки один ставковий насос для роботи скіммерів

Читати далі

Невеликий еко-ставок Чигирин. Етапи будівництва водойми.

Представляю Вашему вниманию водоем, предназначенный для плавания. Особенностью данного пруда является то, что он имеет не большие размеры и по этой причине сможет вписаться в бюджет большего количества тех, кто давно мечтал о подобном сооружении у себя на участке.

Как мы строили водоем, все этапы подробнейшим образом представляю в данном видеоматериале.

Читати далі

Фонтан із куль Особливості монтажу на ділянці

На данной территории мы воплощаем задачи, поставленные перед нами ландшафтным архитектором. Нам нужно было придумать как смонтировать коммуникации и как установить сами шарики в приямке. Что у нас получилось и как мы это реализовали, смотрите в данном видео.

Читати далі

Будуємо Дачний Ставок своїми руками Черкаська обл с. Свидівок

Завдяки даному матеріалу, Ви отримаєте уявлення про те, як створити свій власний ставок, з чого почати і як провести земельні та ізоляційні роботи, які матеріали використовувати для декору водоймища та простору по периметру, який мінімальний набір обладнання необхідний для постійної підтримки чистоти води.

Читати далі

Відео інструкція створення декоративного ставка Гостомель

Мета даного відео показати Вам процес створення невеликої декоративної водойми, яка за своїми параметрами впишеться в будь-який куточок Вашої присадибної ділянки. Цей ставок має розміри 2,5 на 3 метри та максимальну глибину до 1 м. У такій водоймі можна навіть завести декоративну рибку – комети та карасі, які мають невелику довжину тіла та добре витримують нагрівання води.

Читати далі

Відео створення плавального ставка з облицюванням природним камнем Боярка

На цій ділянці ми створили один з різновидів плавальних водойм, що має риси як ставка, так і басейну. Технологія створення та організації фільтрації водоймища залишилася колишньою, основна ж відмінність полягала в конструкції чаші та її декорі. Головною особливістю даного ставка стало облицювання всієї поверхні чаші природним пласким камнем. Це дозволило повністю приховати бутилкаучук, а також створити плавальну зону із зручним функціоналом та легкістю сезонного обслуговування (чистки, миття). Також у цій водоймі було застосовано технологію створення бортів із природного каменю для реалізації функціональних зон, а також будівництва зовнішньої окантовки берегової лінії. Те як ми будували ставок і що з цього вийшло, дивіться в цьому матеріалі.

Читати далі

Відео встановлення скімеру для очистки ставка

У цьому відеоматеріалі я хочу показати удосконалення системи фільтрації та циркуляції води за рахунок встановлення додаткового скімера в берегову лінію водойми, а також коригування розташування комунікацій, що відповідають за розподіл мас води по чаші.

Читати далі

Відео вкладання лайнера. Пожежний ставок з плівки ПВХ Макарівський р-н

Ця водойма відноситься до розряду технічних. Технічні ставки - це насправді резервуари для води, які використовують у тих чи інших цілях у виробництві. Це можуть бути накопичувальні ємності для поливу сг. культур, ємності для вмісту певних рідких речовин із циклу виробництва або типові пожежні резервуари, які необхідно мати відповідно до регламенту підприємства. Ми займаємося ізоляцією таких водойм, де застосовуємо один з варіантів, представлений ПВХ плівкою.

Читати далі

Відео монтажу оливкової плівки ПВХ с. Дмитровичі

В якості матеріалу для гідроізоляції ставка для утримання риби була обрана плівка ПВХ товщиною 1мм, відмінністю даної плівки є її колір. Плівка товщиною 1.0мм ідеально підходить для ставків, штучних водойм, резервуарів з водою і т.п. Темно-зелений колір ідеально підкреслює натуральність будь-якої водойми, легко обслуговувати та чудово приховує незначні накопичення мулу.

Читати далі

Відео процесу вкладання, зварювання плівки для ставка ПВХ у водойму складної форми м. Біла Церква

Як правило, плівка у ставок укладається одним полотном, попередньо підготовленим за його межами. У даному ставку для утримання риби, цей спосіб укладання плівки не підходить, оскільки водоймище має складну конфігурацію, рівні. Гідроізоляція подібних чаш здійснюється шляхом викрійки полотен лайнера з наступним зварюванням усередині котловану. У відео відображено хід основних робіт та їх послідовність.

Читати далі

Показано з 1 по 12 із 100 (всього сторінок: 9)